Home Forums Rock Music Se Dumbo online: Danske Undertekster

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  johnny31 1 year, 5 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #23859

  johnny31
  Participant

  Titel: Dumbo

  Se Dumbo Online

  Brug nedenstående links til at se Dumbo fuld film online stream

  Kig på online fuld film i HD-billedkvalitet: https://fremov.xyz/dk/?film=179#select1entertainment062819

  .
  .
  .
  .
  .

  HTTP Live Streaming (også kendt som HLS) er en HTTP-baseret media streaming kommunikationsprotokol implementeret af Apple Inc. som en del af dets QuickTime, Safari, OS X og iOS software. Klient implementeringer Dumbo er også tilgængelige i Microsoft Edge, Firefox og nogle versioner af Google Chrome. Support er udbredt i streaming media servere.

  HLS ligner MPEG-DASH, fordi den fungerer ved at bryde den overordnede Dumbo strøm i en række små HTTP-baserede filnedlaster. Hver download indlæser en kort del af en samlet potentielt ubundet transportstrøm. En liste over tilgængelige streams, kodet med forskellige bithastigheder, sendes til Dumbo klienten ved hjælp af en udvidet M3U-afspilningsliste.

  Baseret på standard HTTP-transaktioner kan HTTP Live Streaming krydse enhver firewall eller proxyserver, der lader gennem standard HTTP-trafik, i modsætning til UDP-baserede protokoller som Dumbo RTP. Dette gør det også muligt at tilbyde indhold fra traditionelle HTTP-servere og leveres over bredt tilgængelige HTTP-baserede indholdsleveringsnetværk. Standarden indeholder også en standardkrypteringsmekanisme og sikker nøglefordeling ved hjælp af Dumbo HTTPS, som sammen giver et simpelt DRM-system. Senere versioner af
  protokollen giver også trick-mode hurtig Dumbo

  Tags:

  Dumbo Danish Film

  svensk text Dumbo

  Dumbo streaming

  Se Dumbo

  Dumbo Fuld Film Online

  Se Dumbo Med Undertekster

  Dumbo Se Online

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.